top of page

Biografie

Anne is in 1991 geboren in Enschede. Op negenjarige leeftijd begon ze met dansen en al snel was haar liefde voor het theater geboren. Ze is opgegroeid in Enschede en volgde naast haar middelbare school een vooropleiding Theaterdans aan het Conservatorium. Daarna werd ze aangenomen op de Jazz dansopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Na het behalen van haar diploma werd ze aangenomen op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie, waar ze in 2016 afstudeerde. 
 

Anne begon bij Theater Utrecht in de voorstelling Ibuka. Ook was Anne te zien in de rol van Anne Frank in de theatervoorstelling Achter het huis in regie van Johan Doesburg. Voor televisie heeft Anne onder andere gespeeld in Klokhuis, JEUK, Nieuwe Tijden, Odds, Dokter Tinus, De Maatschap, Het verhaal van Nederland en Flikken Rotterdam. Daarnaast heeft ze een rol gespeeld in de (afstudeer)films Bloed Kruipt, Een goeie jongen, Alles is zoals het zou moeten zijn en Ongelukje. Binnenkort is ze te zien in het vervolg;  Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn.

Naast haar eigen acteer carrière is Anne ook kinderbegeleider op de set. Zo heeft ze meerdere kinderen begeleid voor De Stamhouder, Zielsbestuiver, Univé en Dertigers.

bottom of page